facebook

Українці потрапили у моторошну аварію в Росії, є загиблі та поранені

У Смоленській області Росії, поблизу міста Вязьма, сталася потрійна ДТП. У ній загинув українець, ще троє громадян України постраждали.

Страшна аварія трапилася в ніч на 10 травня. На дорозі зіткнулися відразу три автівки: Chevrolet Cruze, Mazda і Lada Kalina. Ймовірно, саме в останній й перебували українці, оскільки місцеві ЗМІ пишуть, що загинув пасажир, що сидів на передньому сидінні цього автомобіля. Директор департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев вже підтвердив смерть українця у коментарі Інтерфакс-Україна.

“У місті Вязьма Смоленської області сталася ДТП. За інформацією Головного управління МНС Росії у Смоленській області, в результаті аварії загинув 1 громадянин України та 3 українців отримали тілесні ушкодження. Тіло загиблого доправили до Вяземської центральної районної лікарні”, – розповів він.

За словами Погорельцева, один постраждалий отримав легкі травми, ще один українець – середні, а ось третій – у важкому стані, він перебуває у реанімації місцевої лікарні.

Наразі посольство України у РФ тримає на контролі цю ситуацію і намагається розшукати родичів загиблого та постраждалих українців.

Як інформують російські ЗМІ, потерпілих в аварії довелося буквально вирізати з зім’ятої автівки спецобладнанням.

За словами очевидців, в аварії винен водій іномарки Chevrolet. Він начебто був п’яний та виїхав на зустрічну смугу, де здійснив лобове зіткнення з Lada Kalina.

Джерело.

Close