facebook

“Буду вдячний!”: Притула здивував заявою про балотуванння у мери Києва

Український телеведучий, волонтер, актор та шоу-мен Сергій Притула заявив, що питання щодо балотування у мери Києва потрібно розглядати комплексно.

Про це шоу-мен розповів в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

Притула зазначив, що це рішення потребує серйозних роздумів.

За його словми, посада Київського міського голови – це “дуже круто і дуже почесно, і дуже відповідально”. Але без конструктивної більшості у міській раді, зазначає він, ця посада перетвориться на посаду людини, яка перерізає стрічки на відкритті нової школи. Тому балотуватися на такий високий пост без розуміння, як буде виглядати співпраця з депутатським корпусом у Київраді як мінімум безвідповідально і потребує серйозних роздумів.

Шоу-мен також додав, що наразі йому багато чого треба обдумати і зважити, перш, ніж щось робити і він не готовий до передчасних прийнять якихось рішень.

Притула також зазначив, що для такого серйозного “челленджу”, як боротьба за посаду мера Києва, потрібна професійна команда, на яку можна не боятися перекласти частину повноважень. І ціе повинні бути не учасники “Вар’яти-шоу”, а профільні фахівці.

Він також заявив, що бажав би оточувати себе людьми, які є бюрократами у своїй сфері діяльності. За його словами, людям варто відходити від негативного сприйняття слова “бюрократ”, яким його зробила радянська система. Притула підкреслив, що бюрократи є “кров’ю” державного управління і тими, хто створює фундаменти і цементує їх у вигляді державних інституцій.

Джерело.

Close