facebook

“Зовсім не важливо якою мовою ми говоримо”: Марченко розгнівала своєю зверхньою публікацією. Самій не противно?

Дружина скандального українського політика Віктора Медведчука, українська телеведуча і журналістка Оксана Марченко поділилася в мережі новим постом, в якому розповіла про погані слова, які часто використовують люди.

Про це знаменитість написала на своїй особистій сторінці в «Інстаграм».

«Друзі, сьогодні поговоримо про слова. Зовсім не важливо, якою мовою ми їх вимовляємо. На перший погляд це просто звуки, зодягнені в наше дихання. Насправді це – складні вібрації, які виходять із нашого серця », – пише Оксана.

У той же час знаменитість спробувала художньо передати всю суть негативної лексики, красиво розписавши кожне слово.

У той же час Марченко зізналася, що і сама попадала під хвилю негативних слів. Однак в цьому випадку, Оксана зазначила, їй завжди було шкода тих людей, які їх говорили.

«За ці роки я чула на свою адресу багато страшних і поганих слів, але кожен раз я здригалася, коли уявляла, яке порожнє і нещасливе життя таких людей, як багато хорошого вони не впускають в своє життя, як багато прекрасного проходить повз … мені завжди їх щиро шкода … », – повідомила знаменитість.

https://www.instagram.com/p/B3Y9plUoMAa/?utm_source=ig_web_copy_link

«Пахуча вашими словами, розсипається сяйвом зірок вашої мови – і нехай в двері вашого будинку завжди без стуку заходить щастя», – додала в кінці Марченко.

У коментарях до фото шанувальники телеведучої стали обсипати її компліментами, як якусь обрану. І ні одного поганого слова. Дивно, чи не так? Може у дружини Медведчука власна секта, яка вірить кожному її слову і зовсім не критикує?

Джерело.

Close