facebook

“Неможливо впізнати!”: Влад Яма показав кардинальні зміни. Шанувальники не можуть повірити

 

Влад Яма показав себе з волоссям на голові.

Хореограф і суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма вирішив згадати минуле.

Відповідний знімок він опублікував у своєму акаунті Instagram.

Ймовірно, Влад був знятий під час танцю. Хореограф був настільки захоплений танцем, що не приховував емоцій.

За словами Влада, знімок був зроблений «півжиття тому».

«Ти чого так злякався?», «Якщо б не очі, важко було б дізнатися», «Той випадок, коли тобі сказали, що ти будеш: лисий, відомий і суддею” Танці з зірками “на 1 + 1», «Лисина йде більше»,«а зараз зовсім облисі…. Ех роки беруть своє», “Влад, і це тільки фото, а скільки раритетного «фіестовского» відео!»,«яка колоритна моноброва», – комічно реагують користувачі.

Нагадаємо, раніше в першому сезоні “Танці з зірками” Влад Яма в парі з Наталією Могилевською програв, поступившись першим місцем Володимиру Зеленському та Олені Шоптенко. Тепер, уже відомий хореограф, танцюрист і ведучий, поділився з журналістами деякими фактами з того життя.

“Я про нього дізнався, коли ми разом танцювали самбу на одному паркеті. Але тоді Володимир Олександрович входив в проект під назвою” Він той маленький учасник КВК “або” Хлопець з Кварталу“. Чи не знали навіть імені, серйозно. Володимир Зеленський з’явився в 2006 році для людей, для всіх. Раніше не було“, – згадав Влад Яма.

З тих пір близьких відносин танцюристу із Зеленським зберегти так і не вдалося. Більш того, Яма зізнався, що у нього ніколи не було навіть номера мобільного телефону екс-кварталівця.

https://www.instagram.com/p/B3b1X-dntqy/

Джерело.

Close