facebook

Вілла Зеленського в Італії: в мережі показали фото будинку

В інтернеті з’явилися свіжі фото вілли президента України Володимира Зеленського на італійському курорті Форте-дей-Мармі. Знімки опублікував журналіст Осман Пашаєв на своїй сторінці в Facebook.

Лякали, що Форте дей Мармі – російсько-багате гетто. Приїхали. Жодного разу російської мови, ніяких російських вивісок”, – написав Пашаєв.

За словами журналіста, насправді Форте дей Мармі – це спокійне містечко, де здебільшого знаходяться приватні вілли. Багато вулиць тут без тротуарів, але є декілька винятків ближче до моря. Містечко знаходиться досить далеко від залізничної станції – близько чотирьох кілометрів.

Будинок Зеленського – на третій або четвертій лінії від моря. Віконниці зачинені, а під воротами стоїть свіжий пакет сміття.

Нагадаємо, про віллу Зеленського в Італії стало відомо ще в березні 2019 року. Тоді журналісти з’ясували, що Зеленський не вказав віллу в своїй декларації.

Тоді повідомлялось, що Зеленський вказав у декларації чотири квартири в Києві, заміський будинок, а також квартири на території окупованого Криму та у Великій Британії. При цьому про віллу в Італії, якою, за даними журналістів, Володимир Зеленський володіє разом зі своєю дружиною, жодних згадок в декларації не було.

Домик Зеленского.Пугали, что Форте дей Марми – русско-богатое гетто. Приехали. Ни разу русской речи, никаких русских…

Gepostet von Osman Pashayev am Freitag, 11. Oktober 2019

Джерело.

Close