facebook

Контрабанда на Буковинському кордоні: порушники намагалися перенести понад 400 пачок цигарок під одягом

На кордоні за добу в 4 випадках виявили приховані сигарети.

На кордоні з Румунією прикордонники Чернівецького загону за добу в чотирьох випадках виявили приховані сигарети, а також ніж.

Так, вчора, 30 серпня 2019 року, при огляді автомобіля марки «Citroen» в пункті пропуску «Порубне», яким повертався додому громадянин Румунії, прикордонним нарядом у ніші для інструментів під пасажирським сидінням виявлено 210 пачок сигарет різних марок. Про це йдеться на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Facebook.

Цього ж дня прикордонники та митники виявили ще одного іноземця, що намагався перенести на собі 110 пачок сигарет марки «Maxim», під верхнім одягом. В такий не звичний спосіб громадянин Румунії намагався пронести сигарети через кордон. Згодом в цьому ж пункті пропуску виявили ще двох громадян сусідньої країни, які як і їхній попередник приховали сигарети марки «Ashima» на своєму тілі. В такий спосіб громадяни Румунії на двох намагалися перемістити 305 пачок сигарет.

Варто сказати, що всіх чотирьох громадян Румунії працівники пункту пропуску «Порубне» позбавили сигарет, а це 625 пачок, які були оцінені у понад 18 тисяч гривень.

Ще одного іноземця прикордонники позбавили ножа. Предмет який імовірніше за своїми характеристиками підпадає під «холодну зброю», оглядова група виявили у кабіні автомобіля «Volvo», яким керував громадянин Білорусії.

Close