facebook

Допоможіть знайти шумахера, збив дівчину і залишив помирати на дорозі – розшукують по всій Україні

У Дніпрі водій легкового автомобіля збив дівчину на пішохідному переході і втік з місця події. Про подробиці події повідомляє видання “Дніпро оперативний”, посилаючись на власні джерела.

У Дніпрі шумахер збив дівчину і залишив помирати на дорозі - розшукують по всій Україні

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 6 липня, о 21:58 на проспекті Петра Калнишевського в Індустріальному районі міста. У зазначений час водій автомобіля Volkswagen з держномером wr9209n збив дівчину на пішохідному переході біля магазину “АТБ”. Винуватець аварії одразу ж зник з місця події.

Дівчина відлетіла на кілька метрів від переходу і впала непритомна. Її з травмами госпіталізували в міську лікарню №6.
Як пізніше з’ясувалося, за зловмисником вирушили в погоню таксисти, які стали свідками події. Очевидці розповіли, що водій кинув автомобіль на проспекті Калнишевського, 58, і втік у напрямку вулиці Тверської. На жаль, наздогнати його не вдалося.
Зловмисник був одягнений у світло-сірі шорти і чорну майку. Вдалося з’ясувати, що водія звуть Гомзиков Павло, та проживає за адресою проспект Калнишевського, 10. Усіх, кому відома особистість Гомзикова Павла і його місце знаходження, просять повідомити в міліцію за телефоном 102.

Close