facebook

“Чудовисько”: син депутата та екс-судді жорстоко вбив знайомого, поліцейські безсилі

У Красноярську сталася кривава подія, яка сколихнула все місто. Так, двоє місцевих мешканців до смерті побили свого знайомого та зняли це все на відео.

Наразі один із зловмисників перебуває на волі, а мешканці Красноярська вже планують зібратися під стінами місцевої прокуратури, аби правоохоронці покарали винних.
Як відзначається, підозрювані Сергій Шмельов і Андрій Шилов спочатку посварилися в клубі з померлим, а вже пізніше побили його в під’їзді, після чого піднялися в квартиру, де й проломили йому голову. Завважимо, все, що відбувалося, зловмисники зняли на відео. Вже після побиття, у потерпілого почався набряк мозку. Йому зробили операцію, але через 22 дні у комі, він помер, не приходячи до тями.

За даними друзів убитого, Сергій Шмельов знаходиться в СІЗО, а Шилов на свободі, бо пов’язано це з його батьками: батько Іван Шилов – як стверджується, глава Омелянівського селищної ради депутатів, а мати Людмила Шилова – нібито колишня суддя і діючий адвокат Омелянівського районного суду.

Підкреслимо, що Андрій Шилов сказав виданню “МК в Красноярську”, що журналісти “не знають нюансів справи”, і додав, що з нього “зробили чудовисько”.

Джерело.

Close