facebook

У Сумах студентки заради розваги втопили в колодязі кошенят і зняли це на відео

Обидві дівчини вчаться на першому курсі місцевого училища.

У Сумах дві студентки заради розваги безжально вбили декількох кошенят. Дівчата втопили їх у колодязі і зняли свої жорстокі дії на відео. Поліція вже розпочала кримінальне провадження, шкуродеркам загрожує ув’язнення.

Відповідні відеокадри розлетілися мережею і викликали шквал обурення серед користувачів. Судячи із задоволеного виразу обличчя студенток, таким чином вони розважалися.

Разом з тим, як повідомляє УНІАН, дівчатами зацікавилися правоохоронці, і вже встановили особи шкуродерок. Ними виявилися дві першокурсниці Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну. Третю особу, яка знімала на відео їхні дії, встановити поки не вдалося.

За словами прессекретарки прокуратури Сумської області Наталії Науменко, за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею “Жорстоке поводження з тваринами”. Цю інформацію підтвердила й речниця ГУ НП в Сумській області Ельвіра Біганова.

“За фактом жорстокого поводження з тваринами розпочато кримінальне провадження. Відомості до ЄРДР внесено за ч. 3 ст. 299 КК України. Мова йде про оприлюднене на сторінці у Facebook відео, на якому дві дівчини кинули в колодязь двох кошенят. Попередньо з’ясовано, що подія сталась у м. Суми”, – прокоментувала Наталія Науменко.

Увага! Відео містить ненормативну лексику! 

https://www.instagram.com/p/B3sBwtqlAth/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Зазначимо, що санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років. Наразі відомо, що одну із дівчат вже допитали правоохоронці.

Я щойно з поліції. Дякую за реагування Эльвира Биганова. Коли я була на Першотравневій, була дівчина, одна з…

Gepostet von Наталія Сердюк am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Джерело.

Close