facebook

Поліція затримала п’яного водія з немовлям в машині

Кількість алкоголю в його крові перевищував допустимий ліміт в 17 разів. Разом з ним в машині було немовля. Як з’ясувала поліція, це була його дочка.


У Києві поліція зупинила 33-річного водія, який їхав в стані сильного алкогольного сп’яніння разом з маленькою дитиною в машині. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва в п’ятницю, 18 жовтня.

Рівень алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму майже в 17 разів.

“Патрульні отримали виклик від стурбованої громадянки: вона стала очевидцем того, як чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння і маленькою дитиною сів за кермо автомобіля Volkswagen і поїхав. Відпрацьовуючи отриману інформацію, на вулиці Миколи Ушакова, патрульні виявили транспортний засіб”, – йдеться в повідомленні.

При спілкуванні з чоловіком копи звернули увагу на те, що водій був нетверезий і запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту Драгер. Прилад показав – 3,36 ‰,що майже в 17 разів перевищує допустиму норму.

Також в салоні автомобіля знаходилось немовля-дочка водія.

На чоловіка патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 (керування у стані сп’яніння) КпАП, а також повідомили про ситуацію співробітникам ювенальної превенції. На місце події прибула дружина і забрала дочку.

Джерело.

Close