facebook

Під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: “Я тебе бл**ь, с**а урию”

У мережі розповіли історію про хлопчика, який постраждав від наїзду машини. Мати подякувала всім небайдужим за допомогу.

 

Таким чином, повідомляється, що винуватицею ДТП виявилася відома в Немішаєво особистістю. Авраменко Галина раніше була головою сільради, а зараз кандидат від команди Зеленського.

Вона вже не раз була помічена за швидкою їздою. До “бідної, нещасної” жінки, яка вчинила наїзд на дитину, підтягнулося стільки помічників складати протоколи, при цьому, всі потискали руки двом поліцейським, які прибули на місце ДТП
При наїзді вона навіть не вийшла з машини, не вибачилася. Двічі при матері дитини міняли версію наїзду. Водій сама придумувала все на ходу.

Після цього всі почали звинувачувати матір, говори про те, що вона погано поводиться з дитиною, а гіпс наклали спеціально, мовляв щоб вибити грошей.

Примітно ще те, що свідки того, що сталося було сила-силенна, потім ще більше людей прибігли подивитися, що ж сталося. Однак, коли мова пішла про надання свідчень, людей різко поменшало. Всі боялися сказати зайвого.

Джерело.

Close