facebook

«Встала і пішла геть звідси!» Відому співачку жорстоко побили в салоні краси (фото+відео)

Cпівробітниця клініки косметології по-звірячому побила відвідувачку. Співачка і блогер Валентина заявила, що конфлікт почався після того, як вона попросила лікаря розповісти про препарат, який та зібралася використовувати.

 

У відповідь лікар почала грубіянити, після чого кілька разів вдарила дівчину по голові. Про це Валентина розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Валентина включила на смартфоні камеру, щоб фіксувати все, що відбувається, однак косметолог швидко вирвала гаджет у неї з рук, а потім почала наносити удари по обличчю.

“Лікар Соколан Олеся Володимирівна винесла препарат без офіційної коробки в пластиковому холдері. Я задала питання про відсутність фірмової коробки і розпізнавальних знаків бренду. На що отримала відповідь “Або ви довіряєте лікарю, або ні”. Я відповіла, що я бачу вас перший раз і я б хотіла переконатися в оригінальності і якості препарату, оскільки мені небайдуже моє здоров’я. На що я почула грубе: “Встала і пішла геть звідси!”, – написала дівчина.

Валентина

Валентина

instagram.com/valencia_s111298

Вона додала, що хотіла зняти “хамство” лікаря на відео, але та висмикнула у неї телефон.

“Соколан підійшла і різко вирвала телефон у мене з рук, я лежала на кушетці в цей момент. Я підвелася і потягнулася за телефоном, мені не вдалося його забрати, бо лікар почала завдавати сильні і різкі удари мені по голові і по обличчю. У мене почалося запаморочення”, – додала потерпіла.

За словами Валентини, зараз на лікаря і салон заведено кримінальну справу, а у неї самої – шрами на обличчі.

View this post on Instagram

«Я 18.10 пошла в салон косметологии, раскрученный в Инстаграм @beauty_med_kmk либо @beauty_med_cm – каждый полчаса меняют название , и мы будем редактировать синхронно. Врач Соколан Олеся Владимировна вынесла препарат без официальной коробки в пластиковом холдере. Я задала вопрос об отстутствии фирменной коробки и опознавательных знаков бренда. На что получила ответ о том, что «Либо вы доверяете врачу, либо нет». Я ответила, что я вижу вас первый раз и я бы хотела убедиться в оригинальности и качестве препарата, так как мне небезразлично мое здоровье. На что я услышала грубое: «Встала и пошла вон отсюда!». Я, лёжа на кушетке , включила камеру на телефоне , чтобы записать на видео хамство «врача». Соколан подошла и резко вырвала телефон у меня из рук(ЭТО ВИДНО НА ВИДЕО В КАРУСЕЛИ), я лежала на кушетке в этот момент. Я приподнялась и потянулась за телефоном, мне не удалось его забрать , так как врач начала наносить сильные и резкие удары мне по голове и по лицу- носу, глазу, лбу. У меня началось головокружение. Соколан О.В. @olecsl попыталась разбить телефон об пол. Затем вбежали администраторы : одна держала меня, а вторая пыталась оттащить «врача Соколан О.В.», но она продолжала бить меня по голове, затылку. Пока меня держала «Администатор», Соколан пошла в другое помещение. К этому моменту у меня лицо и волосы были в крови по местам ударов(это всё тоже есть на видео). Далее>>>

A post shared by Valentina (@valencia_s111298) on

Джерело.

Close