facebook

“Через посилку від батьків”: закордоном хочуть стратити українку

“Через посилку від батьків”: закордоном хочуть стратити українку

Напередодні українка Дарина Шигаєва отримала посилку від батьків, після цього до неї прийшла поліція з обшуками і виявила наркотики. Тепер дівчині згідно законів країни загрожує смертна кара. 

Про це повідомила сестра українки Катерина Кириченко у фейсбуці, передає “Це моя Україна“.

Батьки прислали пастилу
Дарина Шигаєва уже майже рік мешкає в Індонезії на острові Балі. Напередодні вона отримала від батьків посилку, у якій була домашня пастила. Згодом поліція прийшла з обшуками у помешкання українки. Її звинуватили у зберіганні наркотиків, за що в Індонезії – смертна кара. У дівчини вилучили посилку та мобільний телефон.

Заявляють, що знайшли марихуану
Поліція Індонезії заявила, що у пастилі з України були сліди марихуани. Сестра українки зазначає, що батьки точно не могли такого передати донці. Вона підозрює, що наркотики могли і підкинути.

Допомога з України
Родичі затриманої зв’язалися з консульством України в Індонезії. Там запропонували почекати три дні до отримання результатів повторного тесту.
“Сьогодні Даші дзвонив посол, також до неї приїжджали почесні консули. Відчуваємо від них підтримку”, – зазначає сестра Дарини.
На даний момент дівчина очікує на результати експертизи. Дівчина каже, що почувається впевнено, бо у пастилі точно немає наркотиків.

Джерело.

Close