facebook

За комуналку заплатити неможливо. ПриватБанк вимагає дивні довідки від українців

Український музикант Євген Бардаченко, якого влітку пограбували в Італії, поділився зі своїми підписниками в мережі про те, як “ПриватБанк” намагається нав’язати українцям за кордоном додаткові проблеми з податками.

 

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Бардаченка в мережі Facebook.

“ПриватБанк! Хто стикався з таким? Мама літає до доньки в Америку на місяць-два, але у зв’язку з КАРАНТИНОМ всі рейси тоді скасували, і вона змогла повернутися через 120 днів перебування + потрібно було платити за комуналку для цього вона взяла номер американський у доньки і підв’язала його до Привату! і тепер, увага!!! – у приваті сказали що вона повинна взяти в американській податковій службі підтвердження, довідку про те, що вона не є платником податків в США! Це, знаєте, як тобі кажуть “Ви винні в чомусь” а вам треба довести зворотне… Ну що це за маячня?”, – поділився ситуацією Женя Бардаченко.

Варто також нагадати нашим читачам, що Міністерство фінансів України визначилося з новим переліком банків, за допомогою яких пенсіонери зможуть отримати законні виплати, та інші категорії громадян — соціальну матеріальну допомогу або бюджетні зарплати. Як відомо, оновлений перелік фінустанов для виплат зарплати і пенсій бюджетникам складається з 44 банків. Раніше зі списку виключили ” Мегабанк “і додали банк”Український капітал”.

Джерело.

Close