facebook

В українських лікарнях створять сімейні кімнати для дітей та батьків

Благодійники із Сполучених Штатів допоможуть створити якомога більше сімейних кімнат в українських дитячих лікарнях.

Про це пише ТСН.

Для створення таких палат впродовж чотирьох років виділять 12 мільйонів доларів. Йдеться про спеціальні кімнати, у яких батьки могли б перебувати разом з дітьми під час лікування. Нині в Україні таких лише пять. Тоді як у США подібні кімнати облаштовані чи не при кожній клініці.

Фахівці кажуть, що останні дослідження доводять: діти-пацієнти лікарень одужують краще, якщо батьки перебувають поруч. Тоді малюки відчувають підтримку і не так бояться.

Відео Благодійники із США допоможуть облаштували сімейні кімнати в українських дитячих лікарнях

Створити якомога більше сімейних кімнат в українських дитячих лікарнях допоможуть благодійники із США. Для цього впродовж чотирьох років виділять 12 мільйонів доларів. Йдеться про спеціальні кімнати, у яких батьки могли б перебувати разом з дітьми під час лікування. Нині в Україні таких лише п’ять. Тоді як у США подібні кімнати облаштовані чи не при кожній клініці. Частину коштів витратять на спеціальну освітню програму, щоб навчити українських лікарів співпрацювати з батьками.

Крім того, частину коштів витратять на спеціальну освітню програму, щоб навчити українських лікарів співпрацювати з батьками.

Джерело.

Close