facebook

Інфекціоністка розповіла, що допомагає подолати COVID-19 на ранніх стадіях

Для профілактики захворювання на коронавірусну інфекцію в нинішніх умовах краще уникати масового скупчення людей, добре спати, правильно харчуватися та вживати вітаміни.

Такі поради дала інфекціоністка Євгенія Менжуліна в ефірі телеканалу Україна 24. Вона наголосила, що важливо укріплювати імунітет.

“Лікування завжди легше профілактувати. Найголовніша профілактика, по-перше, захворів – сиди вдома, а навіть якщо не захворів, теж більшу частину часу сиди вдома. Розважальні заходи, якісь інші масові заходи – уникайте, максимально себе бережіть, свою родину. Якщо є випадок захворювання в родині – очевидно, що це вже буде родинний осередок захворювання. Тому застосовуйте полівітаміни, гарний сон, нормальна їжа – це все сприяє нормальному імунітету”, − зазначила лікарка.

Вона наголосила, що це на ранніх стадіях допоможе організму подолати захворювання.

“Якщо є якісь ознаки, тобто висока лихоманка, задишка, неконтрольовані прояви, однозначно треба звертатися за допомогою, і вам не відмовлять. Навіть ті, хто не отримував зарплату три місяці, навіть ті, хто виснажений (лікарі – ред.) – ніхто ніколи не відмовить у допомозі”, − заявила Менжуліна.

Джерело.

Close