facebook

Російський блогер Reeflay вів стрим із трупом коханої: дівчина померла від холоду в прямому ефірі

Російський блогер Стас Решетніков, відомий як Reeflay, опинився в центрі чергового гучного скандалу. Підписники каналу ReeFlay очікували прямий ефір про азартні ігри, а побачили жорстоку ситуацію у Підмосков’ї.

Блогер вів стрим попри те, що в будинку лежало мертве тіло його дівчини Валентини, яку він перед цим вигнав з дому без одягу на холод. Підписники спершу засумнівалися у смерті дівчини, але медики, які приїхали на місце, констатували її загибель.

То, що сталося у день смерті дівчини, чому вона померла і хто такий блогер Reeflay, розбирався ТСН.ua.

Що відомо про блогера?
Попри те, що стример Стас Решетніков опинився в центрі моторошної історії, біографії про нього не так багато. Із соціальних сторінок відомо, що йому 30 років і родом він, найімовірніше, із Москви (так вказав у своїй соцмережі). Популярність отримав завдяки прямим ефірам на YouTube під псевдонімом Reeflay.

Свій канал на Youtube він створив у травні 2018 року, але станом на сьогодні, 3 грудня 2020 року, на нього підписані трохи більш ніж 7 тисяч осіб. Сторінка в Instagram теж не є надто популярною, там у нього 8 278 підписників і лише 115 публікацій.

Як пише Telegram-канал Baza, досить часто Решетніков під час стримів разом із друзями знущався зі своєї подруги й ображав її за донати (грошова винагорода. — Ред.) від підписників. Наприклад, на одному з прямих ефірів дівчині бризнули в обличчя перцевим балончиком, через що Валентина навіть почала задихатися.

Також у Мережі є відео, на яких він бив і принижував інших людей. Гроші він заробляв саме тим, що виконував різні огидні й жорстокі завдання в прямому ефірі.

 Що сталось?
Вранці 2 грудня 30-річний російський стример Станіслав Решетніков вийшов у черговий прямий ефір, під час якого показував мертве тіло дівчини. У прямому ефірі він в стані алкогольного сп’яніння, що не виключено, адже на його столі стояла пляшка шампанського, намагався привести дівчину до тями, перекладав на диван, намагався зробити їй штучне дихання.

Увесь час блогер запитував порад щодо подальших дій у підписників, скаржився, що не може викликати “швидку”, бо його телефон розбитий, допивав з пляшки шампанське і гірко плакав на камеру.

За наявними даними, за кілька годин до смерті Решетніков посварився з дівчиною і вигнав її на холод у лише спідній білизні. Дівчина неодноразово стукала, благала впустити її назад, говорила, що замерзла, але блогер її не впускав і продовжував спілкуватися із підписниками.

“Вранці, о 07:00, у них розгорівся скандал. Він виганяв її, а вона стояла у нижній білизні, він її виштовхував на вулицю”, — розповіла одна із сусідок.

Першими “швидку” викликали сусіди, які побачили дівчину на морозі без верхнього одягу.

Чекаючи фельдшерів, блогер плакав і докоряв собі в тому, що трапилося. Він подзвонив своєму другові і розповідав йому про інцидент. Зокрема, у розмові сказав, що нібито Валентина справила нужду просто в його кімнаті. Через це він розгнівався і вигнав роздягнену подругу за однією з версій на балкон, за іншою — на вулицю.

“Я вже жалкую, що не впустив її назад. Вона говорила: “Стас, можна мені повернутися? Мені холодно”, – розмірковував стример до приїзду медиків.

Медики, ж оглянувши тіло, зафіксували смерть дівчини. Крім того, молодик кілька разів уточнив, чи дійсно вона мертва, щоразу йому відповідали “так”. Водночас, що цікаво, то це те, що коли у хлопця запитували дані його дівчини, чітко відповісти він не міг. Стример посилався на те, що не знає її повного прізвища й імені.

За іншою версією, стример знущався із дівчини за донат в $1 тис.

Зазначимо, що молодик не вимикав стрим навіть, коли до нього приїхала поліція. Його “шоу” припинили тільки копи. На відео чутно, як один із них сказав йому: “Достримився?.. Будемо розбиратися”.

Які причини смерті дівчини?
Стримера, як пишуть росЗМІ, вже встигли допитати в поліції. Свою провину він заперечив і заявив, що  дівчина вживала наркотики. І якщо раніше блогер звинувачував себе у смерті подруги, то згодом в інтерв’ю “РЕН ТВ” сказав:

“Дуже дивно. Про що шкодувати? Нічого не робив насправді. Я викликав (швидку). Передозування… мені здається, я не вживав, мабуть, вона”.

Результати ж першої експертизи дійсно підтвердили, що незадовго до смерті Валентина приймала мефедрон, амфетамін і канабіс. Таким чином, серце дівчини могло зупинитися через токсичне отруєння. В організмі Стаса експертиза показала наявність алкоголю, але наркотиків не виявили.

Наразі у слідства, за інформацією російських журналістів, три версії смерті дівчини блогера: передозування наркотикам, тупа травма живота, яка призвела до пошкодження внутрішніх органів, смерть від переохолодження.

Варто зауважити, що на тілі дівчини медики і правоохоронці не виявили жодних слідів насильства.

Ким була померла дівчина?
РосЗМІ з’ясували, що дівчину звали Валентина, їй було до 30 років, до Підмосков’я вона приїхала з Краснодара. Жила з блогером в орендованому заміському будинку.

За наявною інформацією, у стосунках пара протягом року. Але їхні стосунки були досить специфічними. Деякі Telegram-канали пишуть, що стример ображав її під час попередніх ефірів і застосовував щодо неї насильство. А друзі розповідають, що у пари були вільні стосунки.

Разом із тим, в одному із ефірів Валентина заявила, що нібито вагітна і показала округлений живіт. Але запевнила, що зробить аборт.

Що кажуть друзі дівчини?
Подруга Валентини у коментарі MK.ru розповіла, що бабуся і мама дівчини нещодавно померли, де батько, невідомо. До російської столиці Валентина переїхала, бо нібито хотіла стати моделлю.

Стосовно стосунків пари, то подруга відгукнулася негативно, і пригадала, що вмовляла дівчину порвати з хлопцем. Подруга каже, що під час спільного гуляння була здивована поведінкою юнака стосовно Валентини. З її слів, дівчина кохала стримера, а той “просто дружив з нею”.

“Я його бачила кілька разів. Один раз вони мене запросили в гості. Вони знімали заміський будинок. І можу сказати, що була в шоці від того, чим вони там займаються. Всі ці ролики, повні жорстокості… Сам Стас не можна сказати, що був ніжний з Валею. Навпаки, грубості, підколювання вічні якісь”, — розповіла подруга.

Інша подруга Юлія згадує про Валентину як про життєрадісну, добру дівчину, яка піклувалася про тварин, але нібито вела не зовсім здоровий спосіб життя.

“Вона б рознесла там все, а не мовчки мерзла. У те, що була під наркотиками, більше віриться. Стас речовин не вживає і негативно до них ставиться. Валя ж могла приїхати додому з величезними зіницями і розповісти, під чим вона перебуває. Могла в компанії прийняти (наркотики. — Ред.). На вечірках вона теж не відмовлялася”, — стверджує Юлія в коментарі російському виданню “СтарХит”.

Джерело.

Close