facebook

Новий рік і його наслідки: Комаровський по поличках розібрав всі особливості свята, поради доктора можна записати

Відомий український педіатр, а також авторитетний порадник і просвітитель відразу декількох країн в питаннях стосовно коронавірусної інфекції covid-19 Євген Комаровський поділився думками про те, як потрібно зустрічати Новий 2021 рік.

Так, Євген Комаровський разом з психологом Надією Железняк розмовляли про підсумки 2020 року і спробували з’ясувати, чому сімейні традиції так важливі для дітей і дорослих.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке опублікував Євген Комароський в мережі YouTube.

Зокрема, Комаровський розповів про традиції своєї родини, про те, як раніше прикрашали ялинку. Особливо цікаво, коли доктор розповів про свої досягнення за 2020 рік. Також доктор спробував з’ясувати, в чому зараз роль батьків, і чому дітям не вистачає дорослих.

В один момент Надія Железняк запитала про те, що, на думку доктора Комаровського, необхідно передати дітям.

“Розумієте, яка ситуація, мені чомусь здається, що найголовніше, що потрібно передати – це відповіді на питання, що таке “добре” і що таке “погано”. Якщо для дітей мама і тато авторитет, якщо вони приймають правила гри, то значить, що традиції тата і мами продовжуватимуться…”, – відповів Євген Комаровський.
Пропонуємо нашим читачам переглянути повністю велику передноворічну розмову доктора Комаровського та психолога Надії Железняк:

Джерело.

Close