facebook

Все ще хоче повернутися до влади: українці найбільше не довіряють експрезиденту Петру Порошенку

П’ятий Президент України – сивочолий гетьман Петро Порошенко викликає найбільшу недовіру серед українців.

Так, як свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Порошенку не довіряють аж 75,7% українців, передають Українські Новини.

При цьому Володимиру Зеленському довіряють 32,8% опитаних, що є найбільшим результатом по показнику довіри до політиків

Це не дивно, адже експрезидент все ще всілякими способами намагається заявити про себе, як про чинного гаранта Конституції.

Бажаючи слави, жага до влади постійно переважає над здоровим глуздом Петра Порошенка. Він, через підконтрольні йому ЗМІ продовжує замилювати очі українському народу, адже все ж таки вважає, що знову зможе повернутися до влади та зайняти пост Президента України. Рейтинг Петра Порошенка котиться котитьс під три чорти. І все це відбувається не через те, що у нього багато ворогів і йому вставляють палки в колеса, а тому, що він не зробив висновків з попередніх всіх подій. Він сам винен у своїх помилках, які уже не дозволять йому знову стати президентом.

Нагадаємо, що у новорічну ніч підконтрольні Порошенку телеканали “5 канал” та “Прямий” другий рік поспіль ставлять в ефір новорічне вітання свого вождя, тим самим, дискредитуючи чинного президента України Володимира Зеленського, і обманюючи свідомість українців. Додамо, що вітання мало назву – “Новорічне привітання справжнього президента України”.

Окрім того, аби нагадати про себе нещодавно Порошенко похизувався сумнівними досягненнями за роки правління. Але, розхвалюючи дії своєї команди у 2014 році, Порошенко зазначив, що йому вдалося зняти санкції, які діяли проти Януковича.

Нагадаємо, що лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко з дружиною Мариною пройшли на чолі колони ветеранів війни проти російської агресії під час багатотисячного Маршу Незалежності у Києві. Тоді ж Порошенко з дружиною виперлися вперед колони і, розмахуючи руками перед глядачами, тішився своїм виглядом.

Джерело.

Close