facebook

Чоловік зрадив з кумою і вигнав з дому вагітну дружину та своїх дітей, їм шукають житло

На Сумщині багатодітна мама, 29-річна Олександра Руденко, опинилася на вулиці з трьома малолітніми дітьми.

Про це повідомляє ua-in.info.

“Чоловік зрадив Сашу з кумою. Вагітною і двох малих дітей вигнав з дому. Їх прихистили чужі люди. Вона мені розповіла, що її і сестру-близнючку мати покинула в пологовому будинку.

В дитбудинку дівчатка зазнали знущань. Олю згодом вдочерили. А Саша виховувалася в інтернаті. Заміжжя було невдалим. Вона з дітьми живе на 2,4 тисячі гривень. Садить город. Не лінується.

У дворі немає криниці, тож кілька раз на день їздить дитячим візочком за 300 метрів. Дітки завжди при ній. Хазяйка сказала їм вибиратися, бо хату хоче розібрати й перевезти в інше село.

Саші з дітьми нікуди йти. Тому я прийняла рішення збирати їм на будинок”, – говорить журналістка із Сумщини Світлана Ляшенко.

“Ми з начальником служби у справах дітей просимо допомоги в місцевих підприємців. Хоч у них зараз є фінансові труднощі. Але копійка до копійки і потроху сума збільшується. Відгукуються небайдужі люди.

Перераховують від 10 гривень, найбільше на Новий рік одна людина переслала тисячу гривень. Залишилося зовсім не багато і в мами з дітками буде своя хата”, – говорить Світлана.

Джерело.

Close