facebook

Початкова школа має працювати під час локдауну: мер Києва звернувся до Кабміну

За словами Віталія Кличка, повернення до школи учнів 1-4 класів поліпшить і процес навчання, і дозволить їх батькам спокійно працювати.


Навчання у молодшій школі під час локдауну має бути відновлене. З цією пропозицією мер Києва Віталій #Кличко звернувся до Кабінету Міністрів України.

Столичні школи, після канікул, розпочали дистанційне навчання. Хочу повідомити, що я звернувся до міністерства освіти та уряду з тим, аби відновити навчання у молодшій школі. – Щоб учні перших-четвертих класів могли відвідувати школу. Бо, якщо в нас працюють дитсадки, то було б логічно, щоб працювала і молодша школа. Оскільки перебування дітей в старших групах садочків і в молодших класах мало чим відрізняється. І дистанційне навчання для учнів молодших класів – неефективне, – розповів Кличко під час пресбрифінгу.

За його словами, повернення до школи учнів 1-4 класів поліпшить і процес навчання, і дозволить їх батькам спокійно працювати.

Сподіваюсь, уряд дослухається та ухвалить виважене і логічне рішення, – підкреслив мер.

Він додав, що дитячі садки працюють під час тотального карантину у звичному режимі. Наразі у столиці України не зачинений жодний із #ЗДО. Тимчасово закриті 57 груп у 53 дитсадках, а наповненість дітей – майже 50%.

Джерело.

Close