facebook

Жодних телефонів у школах і їдальні по безготівці: Які зміни вже вводять

Які зміни в школах уже вводять.

У Львівських школах планую запровадити безліч змін. Учням буде заборонено користуватися мобільними телефонами, при цьому вони зможуть купувати булочки в їдальні безготівково, ходити в експедиції та багато іншого. Про це повідомляє Львівська міська рада.

У Львівських школах акцентують увагу на очному навчанні, у пріоритеті навчання молодших класів за шкільними партами, а старшокласники можуть навчатися дистанційно.

У школах Львова планують заборонити використання мобільних телефонів під час навчального процесу. Телефони не відволікатимуть учнів від уроків і діти більше спілкуватимуться між собою.

У шкільних їдальнях з’явиться можливість розраховуватись банківськими картками. Поки що це запровадять у кількох закладах, проте послуга має стати доступною у всіх школах. З наступного року це стане обов’язковою умовою у тендерних документаціях, тому підрядники, які займаються харчуванням у шкільних їдальнях, будуть зобов’язані організувати це у всіх школах.

Також з вересня у школах Львова буде 30% парт стоячими, тож учні більше рухатимуться. Водночас будуть встановлені шведські стінки, тенісні столи та спортивні розваги. У класах на стінах буде намальовано спеціальні офтальмологічні кола.

Управління освіти радить школам відмовитися від оцінювання на уроках образотворчого мистецтва, трудової освіти, музики та, можливо, фізкультури. Це допоможе дітям творчо підходити до виконання завдань та розкрити свій потенціал.

Також мають намір розклад уроків для старшокласників складати так, щоб у разі потреби предмети були розставлені парами, по два уроки одного предмета поспіль.

Джерело.

Close