facebook

Секс перед дзеркалом та догі-стайл: чоловіки розповіли, що їм подобається в ліжку

Якщо у вашому інтимному житті настав період, коли секс без вогника іноді розбавляється оральним, значить, ви трохи стомилися.

Експерти Cosmo вирішили дізнатися, як повернути блиск в очах і сексуальну фантазію. І запитали в чоловіків, що їм найбільше подобається в ліжку.

1. Не поспішай

“Я дуже люблю повільний секс з переважанням оральних ласк з обох сторін. Багато поцілунків, жорсткі ласки, облизування випадкових частин тіла… Клас!” − Михайло, 25 років.

2. На боці

“Мені подобається, коли ми лежимо на боці, обличчям один до одного, тому що це і зближує, і може повернути в будь−яку сторону, від несміливих ласк до любовної агресії. Ми дивимося в очі, можемо контролювати швидкість та інтенсивність сексу. Вона каже, що і клітор в такій позі отримує те, чого хоче, а це особливо приємно”, − Євген, 35 років.

3. Коліна на плечах

“Не можу похвалитися величезним пенісом, але в такій позі нам обом подобається найбільше. Вона лежить на спині, закидає ноги мені на плечі − і все виходить якнайкраще”, − Іван, 29 років.

4. Секс на кріслі

“Наш улюблений варіант − секс на стільці або в кріслі. Я все бачу і до всього дотягуюся, включаючи її груди й клітор. Знаю багатьох чоловіків, які люблять позу “наїзниці навпаки”, щоб дивитися на сідниці, але мені страшно, раптом вона мені щось пошкодить”, − Петро, 31 рік.

5. Догі−стайл

“Моя улюблена поза! В ній подобається все: кут, огляд, зручність”, − Борис, 27 років.

6. Наїзниця

“Мені ця поза подобається більше догі й “наїзниці навпаки”, тому що є зоровий контакт, я можу торкатися її тіла та бачити реакцію”, − Павло, 37 років.

7. Секс перед дзеркалом

“Будь−які рухи перед дзеркалом кращі від рухів без дзеркала. Дивитися в дзеркалі, як вона робить мінет, − найпрекрасніша картина в моєму житті! Друга − бачити, як вона сидить зверху. Дзеркало показує те, що не видно очам”, − Андрій, 37 років.

8. 69

“Чудова поза, якщо ви одного зросту. Нам обом дуже зручно, і кожен раз ми привносимо в цю позу щось нове”, − Тимур, 41 рік.

9. Фантазії

“Мені подобається, коли вона розповідає про свої бажання і при цьому торкається мого тіла. Описує всі деталі й дивиться на мене широко розплющеними очима. Ледве стримуюся, щоб одразу ж отримати оргазм”, − Костянтин, 29 років.

10. Місіонерка

“Люблю цю стару добру позу, коли я можу контролювати темп і ритм. Можу гладити її руками й відчувати все її тіло”, − Олег, 25 років.

Джерело.

Close