facebook

Тyт вu їх бiльшe нe пoбaчuтe: Сeр і Гeрцoгuня Лyцeнко змiнuлu грoмaдянcтвo і прuдбaлu в Лoндoнi рoзкiшнuй мaєтoк

Юрій Луценко зробив свою місію в Україні. Країна розвалена, розграбована, розколота і ввергнутая в війну.

Тисячі матерів зустрічають дні на могилах своїх синів, а сер Юрій Луценко разом з герцогинею Іриною Луценко жадібно підраховують вкрадені в Україні гроші. Адже у них в житті чергова «перемога». Вони купують заміську нерухомість в Лондоні.

Місяцем раніше повідомлялося, що Юрій Луценко отримав громадянство однієї з європейських країн. Сер Юрій перевзувся в лорди!

Видання Час володіє 100% інформацією, що Юрій Луценко більше не є громадянином України. Юрій Луценко отримав громадянство іншої держави, імовірно однією з країн Європейського союзу.

Луценко офіційно оформився як іноземний агент, іншими словами лобіст іноземних інтересів у власній державі.

Також на 100% відомо, що громадянкою України більше не є і дружина Юрія Луценка – герцогиня Ірина. Вона також отримала інше громадянство.

Екс-депутат Верховної Ради України повідомляє, що сер Луценко і герцогиня Ірина облаштовують свій побут в столиці Великобританії

Ось що пише Онищенко:

Лондон стає притулком для українських корупціонерів – замість СІЗО вони всі сидять в столиці Великобританії. Нещодавно туди відбула колишній повпред Порошенко в ВР, дружина відставного генпрокурора Ірина Луценко.

Чоловік і дружина фігурують в цілому ряді кримінальних справ, оскільки фірми жінки третього тисячоліття часто виступали прокладками для виведення коштів з України в офшори. У 2017-му році перший заступник глави СБУ Павло Демчина викрив бізнес-схеми дружини генпрокурора Ірини Луценко: мова йшла про величезний стані подружжя генпрокурора і нардепа. «За всіма цими схемами Луценко приховує від очей громадськості величезні статки, оскільки весь свій бізнес через офшори оформлений на дружину», – повідомило джерело в спецслужбах.

Тепер на ці кошти родина Луценка купує «хатинку» на берегах туманного Альбіону – в центрі Лондона. Також колекцію картин і коштовностей, які фігурують в декларації політиків, вони розмістять в заміському англійському маєтку -сделка з купівлі буде закрита на цьому тижні. Цілком можливо, що подружжя Луценко буде там влаштовувати світські прийоми для своїх – адже в Лондоні зараз коротає час весь колір «рошенівських арістокаратіі», починаючи від Порошенка і Гонтаревої і закінчуючи Ігорем Кононенко та Валерієм Гелетеєм.

Правда, Великобританія – дуже ненадійна «дах» – як правило, через кілька років, вона починає «потрошити» політичних емігрантів, а потім видає їх в руки вітчизняного правосуддя.

Джерело.

Close