facebook

“Буковель” вирішили терміново закрити на карантин

Гірськолижний курорт “Буковель” вирішили закрити на карантин через спалах COVID-19 в Івано-Франківській області.

Роботу 'Буковеля' вирішили тимчасово припинити

Про це повідомив голова ОДА Андрій Бойчук під час брифінгу 12 березня, назвавши такі заходи “вимушеним рішенням”, яке ухвалили завдяки позиції президента Володимира Зеленського. Бойчука цитує “Суспільне Карпати”.

Уточнимо, курорт припинить роботу вже з півночі суботи, 13 березня.

“Це вимушене рішення, на яке ми пішли, і, напевно, не останнє рішення, яке буде, тому що “червона” зона, в якій ми перебуваємо зараз, поки розвивається. І ми не бачимо тренду на її зниження”, – сказав глава ОДА.

За його словами, на рішення обласної влади вплинув, зокрема, візит підприємців-протестувальників в Івано-Франківську ОДА.

Він також додав, що в регіоні не вистачає місць у лікарнях для інфікованих коронавірусом.

У селі Поляниця, яке розташоване біля курорту, з’являться додаткові блокпости. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції Івано-Франківської області Володимир Голубош.

“Матимуть можливість пересуватися без перешкод, у разі дотриманні карантинних вимог, тільки місцеві жителі або ті, хто працює в цьому населеному пункті”, – цитує його “Курс”.

Голубош додав, що всього в “Буковелі” склали 51 адмінпротокол за порушення карантину, зокрема на підприємців, операторів підйомників і пункти прокату.

Джерело.

Close