facebook

“Поки сусід курив на балконі”: у Дніпрі жінка вистрибнула з вікна багатоповерхівки. Прямо в паркан!

Сьогодні у Дніпрі біля будинку №12 по бульвару Слави виявили труп жінки. З попередніми даними, 34-річна жінка вчинила суїцид.

Першим, хто зауважив труп жінки, яка вистрибнула з квартири 16 поверху місцевої багатоповерхівки, виявився сусід, який і викликав швидку. У квартирі жінка проживала разом зі своїм чоловіком.

Сусід, який став основним свідком самогубства, розповів, що курив на балконі, коли почув гучний хлопок, а потім і побачив тіло біля під’їзду. Інцидент трапився близько 7:30 ранку, передає “Інформатор”.

В момент, коли жінка вирішила накласти на себе руки, її чоловік спав у тій же квартирі. Попередньо, напередодні ввечері подружжя посварилося. Від удару тіла жінки об огорожу, залізні балки цієї огорожі прогнулись.

Раніше було відомо про ще один інцидент, що трапився у Дніпрі. З’явилися подробиці про стан постраждалої, в неї виявилась “куля в скроні”.

“Зараз її стан середньої важкості. Вона пробуде в лікарні до семи днів. До того, як заживе рана, до зняття швів”, – повідомила завідувач відділу нейрохірургії лікарні Вікторія Лисивець.

Дівчина отримала поранення, коли була в черзі в душ в гуртожитку №2 Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара.

Один зі студентів подумав, що вона над ним сміється і вистрілив їй у голову.

Джерело.

Close