facebook

Пішов до аптеки та зник. Рідні просять допомогти у пошуках чоловіка, вдома його чекають діти. Репост

Чоловік зник ввечері 21 березня. Рідні просять допомогти у пошуках.

Рідні розшукують хмельничанина Сергія Токмачова, який зник 22 березня. Допис про допомогу у пошуках чоловіка розмістили в одній із спільнот у соціальній мережі. Також інформацію про розшук ВСІМ підтвердили у поліції. Як відомо, 21 березня, близько шостої години вечора, Сергій вийшов з дому на проспекті Миру, в районі зупинки “Темп”, та не повернувся.

На той момент Сергій був одягнений в сіру шапку з червоним орнаментом, чорну куртку, сині джинси. Він мав з собою чорний рюкзак. Якщо вам відомо щось про місце перебування чоловіка, повідомте за номером телефона: 096 7457835.

Потребую допомоги!!!! Пропав чоловік Токмачов Сергій(одразу кажу, що не сварились). Вчора, близько шостої вечора, вийшов з дому по проспекту Миру в районі Темпа в аптеку та за хлібом і не повернувся. В поліцію звернулись та маю надію, що хтось щось бачив. Невисокого зросту, був одягнений в сіру з червоним орнаментом шапку, чорну куртку, джинси сині широкі. За плечима чорний рюкзак. При собі повинен мати документи. Щиро буду вдячна за репост та будь-яку інформацію. Вдома його чекають діти та мама похилого віку. P.s. зараз він набагато худіший. Мій тел. 096 7457835. Всім дякую за небайдужість!!!!!

Джерело.

Close