facebook

“Рідкісний г*ндон”: Молочний добряче поплатився за скандальну заяву. “Відправили малороса в чистилище”

Комік Андрій Молочний потрапив в базу даних сайту “Миротворець”.

Про це повідомили на сторінці порталу в Twitter. Представники сайту заявили, що “відправили малороса в чистилище”.

На сайті вказано, що комік поміщений в базу за “антиукраїнську пропаганду і заперечення російської агресії”.

“Центр “Миротворець” просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених дій проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень”, – йдеться у публікації.

Раніше український комік, учасник Сomedy Сlub, Андрій Молочний, який зараз проживає в Росії, розлютив українців своїм недавнім постом в мережі заявивши, що “столицю знову захопили фашисти”.

Його висловлювання привело українців в лють. Користувачі відзначили, що шоковані такими заявами і переконані, що комік заразився пропагандою «руського світу». Багато фанатів, які раніше захоплювалися талантом Молочного повідомили, що відписалися від його сторінки.

«Андрійко ти рідкісний г*ндон. Пішов нах*й з України», «Ти ж не зомбак телевізійний. Ну в тебе ж своя голова на плечах, ну ти ж начебто розумний. Ну які нафіг фашисти, і які нафіг пам’ятники? Ну все, забудь. Чи шануєш ти пам’ять в своїй голові тільки. Ти ні разу не ходив не на один цей пам’ятник, вже в зрілому своєму віці, тобі насрати було на них, і ти думав просто про те, як забезпечити сім’ю. Ось і шануй в своїй голові і далі. Ми всі пам’ятаємо і шануємо. Але фашистів ніде немає, а пам’ятники – ну вони вже просто нікому не потрібні», – писали в коментарях.

Джерело.

Close