facebook

Скільки ж там спіз@жено! Ветеран АТО жорстко пройшовся по Порошенку. Конфіскація і тюрма

Після скандальної витівка каналу Порошенка, в мережі пішла хвиля гніву, українці убурені таким діями журналістів Прямогу. Не став мовчати і Семен Семенченко.

Подаємо його слова в оригіналі:

Канал Прямий – інформаційний смітник. Приблизно такий же як і канали Медведчука. Тільки ті представляють «московських вошей», а ці «українських гнид». Чудова картинка. Це так інформаційна обслуга ПАП бачить українську армію і силові структури. Це не про
них вони ще вчора кричали «наші герої, всі були на фронті, пишаємося»? Тільки не переплутайте. Це не зображення українських військових рашістскім «Кисельов ТВ» як «страшних і диких укрів». Це український канал відомого патріота, гетьмана, який підняв Україну з колін. Не переплутайте. Гидота

Окрім того, Семенченко поділився думками, що стосовно однієї теми, після приїзду Зеленського і його прочуханки через один танк, на заводі в Харкові:

Купа народу почала доводити в фб, що насправді Україна виробляє багато танків, просто Україна «дуже бідна країна, тому ЗСУ їх не може купувати». Ну так все правильно. А чому вона бідна? Ну включіть же мозок! Тому що у нас можна красти на державних посадах десятиліттями, будучи депутатом, головою комітету, міністром, президентом, потім віддати 1% «на армію» і хор захоплених голосів буде супроводжувати кожен твій крок. Можна вкинути ще пару відсотків від спіз#еного у власні телеканали, нагнати туди реєстрових ветеранів, волонтерів та експертів і розповідати про міфічну антипутінську коаліцію і відроджену армію.

На вимоги притягнути «державних діячів» до відповідальност, хор лизоблюдів і обдурених людей буде кричати – «залиш їх у спокої, вони вже не влада, чіпай нинішніх». І так від Кравчука до Кучми, від Кучми до Ющенка, від Ющенка до Януковича, вiд Януковича до Порошенка. Не сидить ніхто. А Україна, маючи всі показники в 1991 краще Польщі, зараз вже навіть не плететься в хвості. Зате злодії (у вишиванках або косоворотках) будують маєтки в Лондоні і розповідають що танків під час війни за Незалежність немає тому що «країна бідна».

Поки не почнуться посадки і конфіскації, поки у злодюг не почнуть відбирати телеканали з яких вони їздять по вухах мільйонам інопланетян у України не буде нічого. А Таїланд куди Україна поставляла «Оплоти» з найбіднішої країни Азії остаточно перетвориться в недосяжну для нас економічну зірку. Тюрми і конфіскації для злодіїв. Немає іншого рецепта.

Джерело.

Close