facebook

Дочка вбиває батька: волонтер розповіла про страшний випадок з ковід-хворим в Києві

У Києві хворий на коронавірус з дуже низькою сатурацією і зплутаною свідомістю відмовляється їхати в лікарню, а його дочка підтримує його “з релігійних міркувань”.

 

A coronavirus patient under treatment in the intensive care unit lies on a bed at ‘Ospedale di Circolo’ hospital, in Varese, Italy, Wednesday, April 8, 2020. The new coronavirus causes mild or moderate symptoms for most people, but for some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness or death. (AP Photo/Luca Bruno)

Про це в Facebook написала волонтер Леся Литвинова.

“Прямо зараз, в одній з київських квартир, швидка, яка приїхала до критичного пацієнта, намагається пацієнта стабілізувати і відвезти в лікарню. У пацієнта сатурація 20. Я не помилилася. Сатурація 20. Пацієнт у свідомості, але не в адекваті. І відмовляється їхати в лікарню”, – пише вона.
При цьому дочка пацієнта не дозволяє забрати його до лікарні проти його волі з релігійних міркувань.


Лікар, який приїхав на виклик, не може кинути людину в критичному стані, адже при такій гіпоксії чекати від мозку здорових міркувань неможливо. Він залишається з хворим і чекає, поки волонтери привезуть кисневий концентратор, щоб хоч якось його стабілізувати.

“У цей час інші пацієнти, що чекають на швидку, задихаються в своїх квартирах, в очікуванні бригади, що звільнилася. А дочка пацієнта продовжує нести нісенітницю про “релігійні міркування”, що не мають ніякого відношення ані до релігії, ані до Бога. Тому що своїми руками зараз вбиває і рідну людину, і ще пару чужих, які не дочекаються лікаря”, – резюмувала волонтер.

Джерело.

Close