facebook

Повідомили, коли українці зможуть купувати вакцини від коронавірусу

Купити вакцину від коронавірусу, зокрема Pfizer, українці самостійно зможуть не раніше листопада. До цього часу всі замовлення на препарат від цієї компанії є державними.

Про це заявив керівник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія в ефірі одного з українських телеканалів, – пише ТСН.

Арахамія попередив, що нині активізувалися шахраї, які розповідають про постачання вакцини і пропонують її купити. Але далі виявляється, що зловмисники просять передоплату за так званий препарат і зникають.

«Це багато в чому надута схема. Зовсім нещодавно приїжджали бізнесмени, просили: дайте нам дозвіл на британську AstraZeneca, яку ми завеземо і будемо продавати людям, які готові заплатити. Будь ласка, привозьте, за 48 годин отримаєте документи. Вони кажуть «дякую», їдуть, повертаються через тиждень, кажуть, що це була афера, немає жодної AstraZeneca», – розповів також Арахамія.

Нардеп пояснив, що найближчим часом вакцина не з’явиться в Україні у вільному продажу, бо всі найбільші виробники вакцин завантажені на рік вперед.

«Pfizer офіційно заявив: якщо ви почуєте про будь-яке комерційне постачання до листопада цього року, то це фейк. Всі замовлення до листопада – державні замовлення», – заявив він.

Джерело.

Close