facebook

Порошенко затамував подих! Рябошапка подав сигнал, бізнес переписав “дуже вчасно”

Генпрокурор Руслан Рябошапка повідомив, що п’ятому президенту України Петру Порошенку цілком реально можуть оголосити підозру у скоєнні злочину.

У коментарі генеральний прокурор України Руслан Рябошапка розповів про перспективи розслідування ймовірних злочинів Петра Порошенка, за той період, коли він перебував на посаді президента. Крім того, нагадаємо, що Державне бюро розслідувань відкрило кілька справ, в яких фігурує Порошенко.

“Мені здається, що є низка епізодів, за які він може бути притягнутий до кримінальної відповідальності. Але це не ті справи, про які говорив голова ДБР й один з тих, хто зараз атакує генеральну прокуратуру. У нас є свої епізоди, які ми розслідуємо, вони, на нашу думку, дуже перспективні”– сказав Рябошапка.

Також генпрокурор підтвердив, що в НАБУ триває розслідування, в якому фігурує соратник п’ятого президента і його бізнес-партнер Ігор Кононенко.

Нагадаємо раніше також стало відомо, що ГПУ готує підозру Порошенку у зловживанні владою.

“Активно відпрацьовуються проєкти підозр колишньому главі держави, а також низці нинішніх і колишніх народних депутатів”, – сказало джерело в ГПУ.

Джерело.

Close