facebook

Готель, в якому Тищенко влаштував гучну вечірку, оштрафують

За організацію вечірки, яку заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко влаштував у період суворого карантину, відповідатиме лише адміністрація готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Про це повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан, пише ТСН.

«Що стосується відповідальності, відповідати буде за це лише адміністрація готелю та ресторану. Тищенко лише як людина може відповідати за ці дійства», – сказав Рубан.

Він також попередив, що якщо суб`єкт господарювання вперше притягується до відповідальності за порушення карантину, то отримує мінімальний штраф (34 тис. грн), а якщо порушення буде виявлено повторно, то штраф становитиме 170 тис. грн.

«Вже у понеділок було складено протокол Національною поліцією на 34 тисячі гривень», – зазначив Рубан.

Він додав, що були підготовлені документи для відкриття кримінального провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням).

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував пишну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Барановської в розпал локдауну в Києві. Після вечірки нардеп стверджував, що святкування дня народження його дружини відбувалося в готельному номері, що не заборонено карантинними обмеженнями.

Джерело.

Close