facebook

Любовний прогноз на травень: у кого почнуться нові стосунки

У травні Раки можуть закохатися і втратити голову, а у Левів і Козерогів з’являться нові стосунки. Разом із тим, у Риб настане дуже сприятливий період для особистого життя, а Тельців чекають зміни.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для OBOZREVATEL склала любовний прогноз на картах таро для всіх знаків зодіаку на травень.

Овен

Все повертається на круги своя, зокрема й любовні взаємини. І ті почуття, які у вас були в далекому минулому, зараз можуть спалахнути з новою силою і ви, згадавши минуле, вирішите відновити колишню любов.

Телець

В особистому житті настають зміни, з’являються нові пристрасті, почуття, прив’язаності, шанувальники. На вас, звичайно, це не дуже схоже, але зараз ви готові діяти і щось змінювати у своїх стосунках.

Близнюки

У вас прокидається така пристрасть до життя, такий заряд упевненості й бажання підкорювати цей світ, що оточенню не залишається нічого іншого, як заворожено спостерігати за вами і закохуватися у вашу пристрасність і силу.

Рак

Можете випадково закохатися і просто втратити голову. Ну як же тут встояти, коли поруч з’являється дуже гідна людина, наповнена найпривабливішими і найдостойнішими рисами, та й зовні дуже приваблива.

Лев

Нові взаємини, які виникають у вашому житті, стимулюють вашу фантазію. Ви продумуєте все своє спільне майбутнє, мрієте про милий дім, подумки проживаєте всі ваші свята, турботи і радості.

Діва

Ви кохаєте і кохані, і в цьому місяці переконайтеся у тому, що ваш вибір був таки зроблений правильно. І ті подарунки, сюрпризи й увага, які ви отримуєте, свідчать про те, що ваші стосунки розвиваються.

Терези

Нудьга – один із найгірших ворогів взаємин. І зараз вам уже набридає ваше особисте життя і ті люди, які з ним асоціюються. Але змінити щось ви ще не готові. Тож поки всі персонажі та обставини залишаються незмінними.

Скорпіон

На щастя, проходять часи бурхливих проявів емоцій, коли ви могли бути надзвичайно вибуховими і навіть агресивними. І виявляється, що любити можна і спокійно, не доводячи партнера до сказу.

Стрілець

Ви зараз дуже обережні й цінуєте тих, хто поруч, і не готові перевіряти почуття й ризикувати стосунками. Тому і слова більш ретельно підбираєте, і компліменти частіше говорите, і партнеру всіляко допомагаєте.

Козеріг

Можливо, саме зараз ви зустрінете ту саму людину і відчуєте саме те велике та сильне почуття, про яке пишуть вірші й складають легенди. І ви це зрозумієте буквально з першого погляду, кинутого мимохіть.

Водолій

У вас є надійні, перевірені часом та обставинами взаємини, так би мовити, надійний тил, і ви не відчуваєте зараз потреби ні в чому іншому – ані в нових гострих відчуттях, ані в додатковій стимуляції.

Риби

Настає дуже сприятливий період для особистого життя. Навколо з’являються додаткові спокуси, ви отримуєте з усіх усюд знаки уваги і навіть цілком конкретні пропозиції, якщо не руки і серця, то спільного дозвілля.

Джерело.

Close