facebook

“Мама була приголомшена двічі”: 10-річна дівчинка завагітніла від рідного 15-річного брата. Уже на 8 місяці

Десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню зі скаргами на болі в животі та спині.

Майбутній матері 10 років, майбутньому батькові – 15, при цьому він рідний брат цієї дівчинки, який її зґвалтував. Про таку шокуючу історію пише видання Dailymail.

Дівчинка, ім’я якої не розголошується, проживає в Посадасі, що в провінції Місьйонес на півночі Аргентини. Потрапивши в лікарню з болями в животі, 10-річна дівчинка дізналася, що вагітна. Коли вражаюча правда просто приголомшила її маму, дівчинка шокувала її ще раз. Вона повідомила їй і лікарям, що її згвалтував 15-річний брат.

Можна тільки здогадуватися, як все це сприйняла мати. Сама ж дівчинка так і не змогла до кінця зрозуміти, що відбувається. За її словами, брат зробив це з нею тільки один раз.

Лікарі передали справу в спеціальний поліцейський відділок, і зараз його розслідують суддя у справах неповнолітніх Марсела Лейва і прокурор Марія Лаура Альварес.

Сповіщені також відповідні відомства, які зробили вже свої заяви.

У Міністерстві соціального розвитку заявили, що вагітність є ризикованою як для дівчинки, так і для плоду. У департаменті повідомили, що матері дівчинки буде надано право опіки над новонародженою дитиною.

Міністерство юстиції наполягає, щоб вагітна дівчинка продовжила навчання після народження.

Повідомляється також, що мати дівчинки нічого не знала про сексуальне насильство в її родині і була вражена, дізнавшись, що її дочка вагітна.

Оскільки хлопчик, якого підозрюють у згвалтуванні, є неповнолітнім, йому не можуть бути пред’явлені звинувачення. В даний час він знаходиться під опікою своєї тітки після того, як його спочатку відправили в центр для дітей, залучених до правових конфліктів.

У жертви зґвалтування є ще п’ять братів, і всі вони живуть разом в будинку в районі Санта-Рита, в Посадас.

За словами працівників соціальних служб, які відвідали їх будинок, вони живуть в хороших умовах.

Джерело.

Close