facebook

До нас в пологовий будинок з глухого села привезли дівчинy poків сімнадцяти

17-річну дівчину з глyхого села привезли в пологовий будинок.

Через 30 хвилин до неї збіглося все відділення… Є така приказка: хто в армії служив, той в цирку не сміється.

Причому її можна трактувати двояко.

Насправді вона не стільки характеризує відсутність почуття гумору у військових, скільки розповідає про те, скільки комічних випадків відбувається в армії.

Скільки анекдотів заснованих на реальному житті хоч греблю гати!

Мабуть, конкуренцію військовим можуть скласти тільки медики.

І сьогоднішня розповідь саме з цієї опери.

Лікар, який розповів цю історію, божиться в її правдивості, хоча виглядає вона анекдотично.

«Це сталося року так 1998-му. До нас в пологовий будинок з глухого села привезли дівчину років сімнадцяти. Їй народжувати пора, а вона неголена. Село, одним словом! Після огляду відправили її голитися в ванну кімнату і в допомогу санітарку дали. Через живіт не видно, що й до чого. Село, одним словом!

Дівча ж виявилася на рідкість самостійною.

Каже, мовляв, не треба мені допомагати, я сама все зроблю, все вмію. Закривається ця особа у ванній, та так і пропадає там. 15 хвилин її немає, 20, 30 Санітарка нервує переживає, в двері стукає, допомогу пропонує. Але дівчина жваво відповідає, що все в порядку і вона ось-ось закінчить.

Тим часом під дверима ванною зібрався весь персонал.

Цікаво ж, що там можна так довго робити! І ось двері відкриваються, і з них виходить наша сільська красуня, поголена наголо і без брів! А найголовніше, в потрібному місці вона так і не поголила! Головлікаря нашого після цього з півгодини відкачували.

Чого тільки не надивишся на роботі І якщо з тобою траплялися схожі смішні історії, не соромся ділитися ними в коментарях!

Джерело.

Close