facebook

Шви, забої та рентген: в аквапарку на голову 9-річному українцю звалився хлопчик

Шви, забої та рентген: в аквапарку на голову 9-річному українцю звалився хлопчик

Все сталося просто на очах у матері дев’ятирічного хлопчика

З міста Дніпро прийшли доволі тривожні новини. В аквапарку “Happy Day” 9-річному хлопчикові на голову впала інша дитина. За словами жінки, дев’ятирічний Тимофій з’їжджав з водної гірки, коли інша дитина перелазила через огорожу і впала на голову хлопчика. Кадри нещасного випадку вже встигли опублікувати в мережі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню мами постраждалого Анастасії Кулакової в мережі Facebook.

За словами жінки, дев’ятирічний Тимофій з’їжджав з водної гірки, коли інша дитина перелазила через огорожу і впав на голову хлопчик.

“Я не встигла навіть переодягнутися. Тимофій встиг 1 раз з’їхати з водної гірки. Все сталося на моїх очах”, – зазначила мама постраждалого хлопчика.

При цьому вона вказала, що Тимофія госпіталізували до лікарні у відділення нейрохірургії. Вона уточнила, що рану на голові дитини зашили, зробили рентген і аналізи. У хлопчика діагностували струс мозку та забій ключиці.

Також жінка повідомила, що інцидент стався біля поста інструктора, який заявив їй, що треба краще дивитися за дитиною. Після інциденту вона забрала гроші, сплачені за квиток, але аквапарк не надав жодної компенсації.

У свою чергу адміністрація Happy Day в Facebook повідомила, що інцидент стався через порушення правил використання гірок і басейну. При цьому зазначено, що потерпілому хлопчикові надали допомогу в медпункті і викликали швидку допомогу.

Джерело.

Close