facebook

Слідом за Настею: Історик Соколов намагався накласти на себе руки під час слідчого експерименту

Історик Олег Соколов, заарештований у справі про вбивство своєї співмешканки Анастасії Єщенко, спробував накласти на себе руки під час слідчого експерименту. Про це в понеділок, 18 листопада, виданню Невські новини повідомило джерело в правоохоронних органах.

За даними видання, інцидент стався 15 листопада, коли Соколов показував, як застрелив і розчленував свою жертву. З метою чистоти експерименту з доцента зняли наручники, після чого він схопив лежачий на столі кортик. Поліцейські одразу ж зупинили Соколова. Відзначається, що на ньому були бронежилет і захисний шолом.

У регіональному управлінні Слідчого комітету Росії утрималися від коментарів з цього питання.

Нагадаємо, доцента СПбГУ Олега Соколова затримали 9 листопада в Санкт-Петербурзі, коли він намагався втопити в річці Мойці відрізані жіночі руки. Історика госпіталізували в неадекватному стані і з переохолодженням. Пізніше він розкаявся і зізнався, що був у стосунках зі своєю колишньою студенткою Анастасією Єщенко та застрелив її після сварки на грунті ревнощів. Прийшовши до тями, він вирішив розчленувати тіло і позбутися від нього. 11 листопада суд заарештував Соколова на два місяці.

Джерело.

Close