facebook

Донька Анастасії Заворотнюк виходить заміж

Коханий моделі освідчився їй.

Донька акторки Анастасії Заворотнюк, яка бореться з онкологією, Ганна розповіла фанам про своє особисте життя.

Нещодавно модель та блогерка поспілкувалася з підписниками у сторіс своєї сторінки в Instagram і відповіла на їхні запитання. Одне з них було, коли ж дівчина вийде заміж.

На це Ганна коротко відповіла: “Вже покликали”. Щоправда, жодних подробиць щодо того, де і коли відбулося освідчення, Заворотнюк не розсекречувала. Наразі 25-річна Ганна зі своїм обранцем перебуває на самоізоляції, оскільки під час відпочинку в Криму підхопила коронавірус.

Про коханого дівчини відомо дуже мало – вони познайомилися під час навчання у США і разом вже шість років. Наречений Ганни родом з Москви, там він наразі і живе з нею. Жодних спільних фото з хлопцем Ганна не постила.Зазначимо, що у США Ганна Заворотнюк здобувала спеціальнысть “бізнес-адміністрування” у престижному університеті в Нью-Йорку “Расі University”. До Москви дівчина повернулася після того, як стало відомо про хворобу Анастасії Заворотнюк.

Нагадаємо, раніше дочка Анастасії Заворотнюк розповіла, що лікувалася після хвороби матері. Дівчина лікувалася протягом півтора року і досі це робить.

 

Джерело.

Close