facebook

Ледь витягнули з машини: співробітника прокуратури зловили п’яного за рулем

На Вінниччині затримано п’яного співробітника прокуратури за кермом.

У Гайсині Вінницької області затримано співробітника прокуратури, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це передає УНН з посиланням на правоохоронні органи.

Поліцейські зупинили FIAT Linea, за кермом якого перебував співробітник місцевої прокуратури – чоловік 1990 року народження. Вони запідозрили, що водій п’яний. Експертиза, проведена лікарями, підтвердила наявність в крові прокурора алкоголю – 1,8 проміле.

На нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння). Також призначено службове розслідування.

Як було відомо раніше, знаменита англійська актриса загинула під колесами автобуса. Жінка потрапила під колеса рейсового автобуса. Посмертне патологоанатомічне дослідження показало, що актриса померла від численних травм.

Нагадаємо, що в Києві п’яна компанія з декількох хлопців і однієї дівчини побила охоронця продовольчого магазину на вул. Ярославський. При цьому чоловіка били до тих пір, поки він не втратив свідомість. Постраждалого госпіталізували, лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Джерело.

Close