facebook

Лежала без тями і вже не дихала: перехожі врятували жінку, якій посеред вулиці стало зле

У жінки ймовірно підвищився артеріальний тиск.

В Ужгороді перехожі врятували жінку, якій стало зле посеред дороги. Їй дали ліки та викликали швидку.

Про це в Facebook повідомив Роман Брилинський.

Інцидент стався на перехресті вулиць Гагаріна та Руської. За словами чоловіка, він їхав на мотоциклі та побачив, що біля світлофора жінці стало зле. Коли він підбіг до неї, то вона вже лежала без тями та не дихала.

“Повернув її на правий бік, вона важко, але почала відразу дихати і приходити до тями, поставив під голову якусь ганчірку, яка була поряд з нею. Через хвилин 5 під’їхав екіпаж патрульної поліції, який певно проїжджав повз, я все ще тримав її на боці, патрульні викликали швидку. Якщо відпускав, вона втрачала свідомість, далі під’їхала ще поліція питали, чи це не я її збив (мотоцикл просто стояв поряд). Відповідав, що ні”, – повідомив Роман Брилинський.

Далі жінка почала щось шепотіти. Тоді вдалось дізнатись, що в хворої в сумці є ліки. Патрульні дали їй їх. Згодом прибіг син хворої та приїхали медики. Жінку госпіталізували. Відомо, що в жінки ймовірно підвищився артеріальний тиск.

“Так от до чого це все? Відразу пішли чутки, що мотоцикліст збив жінку, тому хочу попросити деяких людей розібратись у ситуації, а після поширювати якусь інформацію”, – зауважив чоловік.

Джерело.

Close