facebook

Переживає за свою шкуру! Парубій приголомшив українців своїм вчинком. Добалакався

Колишній голова Верховної Ради Андрій Парубій та мер столиці Віталій Кличко не з’явилися до суду на допити як свідки у справі проти п’ятьох екс-“беркутівців”, обвинувачених у масових вбивствах на Майдані.

Парубія та Кличка мали допитати на засіданні Святошинського райсуду Києва як свідків сторони захисту.

Однак, як зазначив головуючий у справі суддя Сергій Дячук, суд має інформацію, що Парубій 21 листопада візьме участь у допиті в режимі відеоконференції. Водночас, за словами судді, від захисника Кличка отримано повідомлення, що ні протягом двох днів, ні 21 листопада мер Києва не зможе прийти до суду на допит, оскільки перебуває у закордонному відрядженні.

Також суддя Дячук повідомив, що наразі завершується раніше визначений термін для допитів свідків захисту, і якщо його продовжити ще на місяць, як це було з допитами свідками обвинувачення, то лише навесні наступного року суд розпочне допити обвинувачуваних, а потім відбудуться судові дебати, після яких вже буде ухвалювати вирок обвинувачуваним.

На наступному судовому засіданні, яке заплановано на 21 листопада, мають також допитати ще одного свідка захисту – колишнього народного депутата Сергія Пашинського, ймовірно за допомогою відеоконференцзв’язку, оскільки Пашинський наразі утримується у слідчому ізоляторі.

Проте Парбуій, тільки і може робити гучні заяви, на кшатл таких, що слідсво у справах Майдану тормозиться, не просувається і не рухається – зовсім не задумуючись над тим, що сам його гальмує.

Оркім того, українці висміяли Парубія, який завжди був політичним опонентом Ляшка, через його останню заяву у Фейсбук.

Подаємо його слова в оригіналі:

Бориспільська прокуратура вручила підозру «в погрозі або насильстві щодо державного діяча» Олегові Ляшку і вимагає його арешту.

На перший погляд може здатися, що йдеться виключно про його «емоційну перепалку» із чинним народним депутатом, яка стосувалася експорту Росією в Україну електроенергії. Відкриття українського ринку для російської електроенергії – це пряма зрада національних інтересів, зрада Держави. Саме про це, а не про щось інше, йшлося під час «емоційної дискусії» Ляшка в Бориспільському аеропорту. І саме за фактом державної зради мають відкриватися кримінальні справи.

Однак суть тут набагато глибша.

Правлячий режим намагається залякуваннями, киданням за грати, арештами, нейтралізувати усіх політиків, які здатні протистояти ганебній капітуляції.

Але ця влада має добре запам‘ятати – мільйони українців їй зачистити не вдасться.

І Олег Ляшко – один із тих, хто буде боротися за Україну!

Українці висміюють такі слова під дописом нардепа і зазначають, що коли “кормушку” прикрили, всі колишні політичні опоненти забувають про свої принципи і позиції і думають лише про свої “шкури”, адже розуміють, що такі суди чекають і на них – тільки вже за корупційні схеми і відкати.

Джерело.

Close