facebook

“Винні обов’язково повинні отримати покарання”: Зеленський вшанував пам’ять загиблих на Майдані

Сьогодні, 21 листопада, президент Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська поставили свічки перед хрестом, встановленим в центрі Києва в пам’ять про загиблих під час Революції Гідності на початку 2014 року.

Як видно з трансляції Офісу президента з Алеї Небесної сотні в Facebook, подружжя Зеленських і представники команди президента, серед яких прем’єр-міністр Олексій Гончарук та віце-спікер Руслан Стефанчук прийшли туди з нагоди Дня Гідності та Свободи. Володимир Зеленський під звук дзвонів вшанував пам’ять загиблих.

Президенту показали ділянку, де на більш ніж 1 гектарі планують побудувати Меморіальний музей.

Також Зеленський заявив, що розслідування справ Майдану необхідно завершити.

Президент Володимир Зеленський заявив, що винні обов’язково повинні отримати покарання і розслідування справ Майдану необхідно. Про це він розповів на брифінгу.

Зеленський сподівається, що до 20 лютого (Дня героїв Небесної сотні. – Ред.) Будуть результати розслідування.

“Сім’ї загиблих і все суспільство повинні обов’язково отримати відповіді, а винні обов’язково повинні отримати покарання”, – заявив він.

“Для вшанування пам’яті загиблих музею недостатньо. Звичайно, нам потрібні реальні результати розслідування справ Майдану”, – сказав Зеленський під час свого виступу на місці майбутнього Музею Революції Переваги в центрі України.

Джерело.

Close