facebook

Їй загрожує до 5 років позбавлення волі. Через загибель учня на водоспаді проти вчительки порушили кримінальну справу

Трагедія трапилася ще 2 червня на водоспаді Кам’янка, що на Львівщині.

Львівську вчительку школи № 82, учень якої 2 червня загинув під час екскурсії на водоспаді Кам’янка, офіційно звинуватили у смерті 12-річного школяра. Справу передали до Сколівського районного суду за місцем вчинення кримінального правопорушення.

Про це інформує Твоє місто з посиланням на пресслужбу прокуратури Львівської області.

Проти вчительки порушили кримінальну справу за статтею 137 ККУ (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) частиною 2 (діяння, що спричинили смерть неповнолітнього або інші тяжкі наслідки).

Відтак їй загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що 2 червня 2021 року у селі Кам’янка, що на Львівщині, під час екскурсії загинув шестикласник. Учень підійшов близько до води, послизнувся і впав у водоспад.

Класна керівниця, яка супроводжувала дітей, отримала серцевий напад. Крім того, вчитель, який намагався врятувати життя хлопчику, наковтався води й отримав переохолодження – його також доправили до лікарні.

Джерело.

Close