facebook

Зниклу 16-річну дівчину виявили загиблою: її знайшли в колодязі

У селі Кетрисанівка Кропивницького району в ніч з 14 на 15 серпня пропала 16-річна Вікторія Макаренко. Пізніше, 18 серпня, її тіло знайшли в покинутому колодязі.

Про це повідомляє поліція Кіровоградської області.

За словами правоохоронців, на її тілі були виявлені тілесні ушкодження. Причина смерті буде встановлена ​​після проведення судово-медичної експертизи.

Пропажа неповнолітньої
Батько дівчинки в інтерв’ю “Суспільному” розповів, що Вікторія ночувала в кімнаті зі своєю зведеною сестрою. Дівчинка прокинулася вночі і помітила, що сестри немає поряд.

Вона почала плакати, після чого в кімнату зайшли батьки подивитися, що відбувається. Вони сильно здивувалися, що Вікторії немає вдома. При цьому її речі і паспорт були на місці.

Мачуха дівчини розповіла, що вона хотіла швидше закінчити 9 клас і вступити в професійно-технічне училище на кухаря. Жінка ж наполягала на тому, щоб вона закінчила 10 і 11 класи.

За словами батька, в день, коли пропала дочка, вона гуляла у сусідів. Сусідка Настя, з якою товаришує Вікторія, спілкуватися відмовилася.

За словами завідувачки служби у справах дітей Кетрісановської сільради Юлії Піц, сім’я на обліку не стояла.

“В поле зору жодного разу не потрапляла, оскільки вони недавно переїхали в Кетрисанівці, проживають тут з зими. Дитина почала навчання в місцевій школі, добре себе зарекомендувала, нарікань з боку вчителів не було, нормальна сім’я”, – зазначила Піц.

Джерело.

Close