facebook

Молодь поверталась із концерту на таксі: подробиці аварії із трьома загиблими, і шістьма постраждалими, які у важкому стані

Ще шість людей опинились у лікарні і всі у важкому стані.

Аварія через п’яного водія сталася на Львівщині – троє людей загинули, ще семеро у лікарні. На дорозі Борислав-Дрогобич зіткнулися два авто. 19-річний водій іномарки вилетів на зустрічну, де увігнався в інше авто. Удар був такої сили, що обидві машини зім’яло.

Про це із місця подій повідомляє кореспондентка ТСН Марічка Кужик.

19-річного водія, який виїхав на зустрічну, та ще шістьох пасажирів з обидвох машин госпіталізували до Дрогобицької міської лікарні. Всі постраждалі – молоді люди віком від 17 до 22 років.

Біля реанімації згорьовані батьки. Вони кажуть, усі потерпілі в тяжкому стані, у них пошкоджені внутрішні органи та множинні переломи. «Два перелами, щелепа зламана, обрив підшлункової, забрали на операцію», – каже батько потерпілої дівчини Роман.

«Розриви селезінки, розрив кишківника, масивні переломи, гомілок, тазу», – розповідає генеральний директор Дрогобицької міської лікарні Андрій Коцюба.

Батьки потерпілих розповідають, машина, в яку врізався 19-річний лихач – то таксі. У ньому двоє хлопців та троє дівчат, які дружили й були родичами, поверталися додому у село з концерту у Бориславі. За кермом був 40-річний водій, пасажирів у машині – п’ятеро. Іномарка, яка на шаленій швидкості вилетіла на зустрічну, лобом у лоба вдарила таксі. Удар був такої сили, що машини перетворилися на металобрухт. Водій таксі, а також двоє пасажирів – 16-річна дівчина та 20-річний юнак- загинули одразу. Ще трьох потерпілих шпиталізували.

«Вони всі разом були на концерті, замовили собі таксі і їхали додому, ще лишилося додому 4 кілометри», – розповідає мама постраждалого.

Юнак, що спровокував ДТП, був напідпитку, це показала медична експертиза. Їхав зі швидкістю більше 140 кілометрів на годину, кажуть очевидці. З ним у машині були ще троє пасажирів. Їх усіх та п’яного водія теж забрали до лікарні.

«Спідометр в того дурня зупинився на 140, в нашого Славік а, він ніколи не перевищував швидкість, могла бути 60 кілометрів, він до всіх сварився, чим повільніше їдеш, тим дальше будеш», – розповідає колега загиблого таксиста Марина Каблаш.

Біля палати 19-річного водія конвой. Йому вже оголосили про підозру, за вчинення смертельної аварії йому загрожує 12 років за ґратами. Невдовзі обиратимуть запобіжний захід.

Джерело.

Close