facebook

Зухвалий напад на дітей під Києвом: у хлопчика два ножових поранення, у дівчинки зламаний ніс

Мотиви нападника – невідомі. Потерпілі кажуть – не знають кривдника.

 

Зухвалий напад на дітей стався напередодні Дня незалежності. У ніч проти вівторка чоловік уночі вдерся до чужого помешкання – порізав 8-річного хлопчика та зламав ніс 14-річній дівчинці.

Про це 25 серпня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Подія сталася у будинку у селищі Глеваха Київської області. Вочевидь зловмисник перестрибнув невисокий паркан і потім через вікно заліз в обійстя.

“Приїхали відпочити, а опинилися в лікарні. У доньки – перелом носа, правда, без зміщення. Ми встигли прокинутися. У сина – два ножових (поранення – Ред.). Одне – поверхневе, одне – проникаюче”, – розповідає мати дітей.

“Я прокинулась від того, що він почав мене просто бити кулаком. І від криків мого брата”, – розповідає дівчинка.

Потерпілі кажуть, що бачили нападника перший раз в житті і про його мотиви нічого не знають.

Першими затримувати зловмисника взялися батьки дітей. Нападник навіть встиг поранити батька. Після цього його вже передали поліцейським.

“Свої мотиви скоєння даного злочину він досі не пояснює і не може пояснити, що власне трапилося. Його було перевірено на наявність алкоголю в крові. Рівень дуже низький – 1 проміле”, зазначила речниця поліції Київщини Ірина Прянішнікова.

Сьогодні чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Джерело.

Close