facebook

Чоловік через ревнощі до колишньої дружини підпалив автівку її співмешканця: фото

Поліцейські протягом години розшукали винуватця та вилучили речові докази.

У Києві чоловік через ревнощі до колишньої дружини підпалив автівку її співмешканця.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Audi на вулиці 9-го травня у Святошинському районі столиці. На місце події негайно виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група та представники профільних служб поліції Києва.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, прибувши за вищевказаною адресою, рятувальники загасили полум’я, а правоохоронці провели огляд місця події, вивчили записи з камер відеоспостереження та встановили, що загорання відбулося у результаті підпалу.

“Ми відпрацьовували різні версії скоєного. Від заявника ми дізнались про те, що до злочину може бути причетний колишній чоловік його подруги. Коли інформація знайшла своє підтвердження, зловмисника того ж вечора затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1970 року народження. У ході невідкладного обшуку у дворі будинку фігуранта ми виявили пляшку, ймовірно з-під бензину, яку вилучили та направили на експертизу. Затриманий у скоєному зізнався та розповів, що вчинив цей злочин через ревнощі до колишньої дружини”, – повідомив Чернишев.

Внаслідок події ніхто не постраждав.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

За скоєне фігуранту загрожує до 10 років тюремного ув’язнення.

Нагадаємо, у Бучі під Києвом чоловік кинув у будинок колишньої пляшку із запальною сумішшю. Місцевий мешканець підпалив будинок ексдружини через ревнощі.

Close