facebook

Киянка одним ударом призвела до загибелі коханого за пиятику з друзями (відео)

У Києві жінка завдала своєму цивільному чоловікові удар ногою в живіт, який виявився смертельним. Інцидент стався у квартирі, де її коханий розпивав з товаришами спиртні напої – 43-річна киянка застала їх за гулянкою, і накинулася на співмешканця.

Про це 2 вересня передали в прес-службі поліції Києва.

Сімейні розбірки зі смертельним результатом сталися в будинку на вулиці Військовій в Голосіївському районі столиці.

До правоохоронців звернувся мешканець цього будинку та розповів, що виявив у квартирі сусіда чоловіка без ознак життя.

За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Володимира Темченка, у квартирі також знаходилися чоловіки і жінка, які пояснили, що під час розпивання спиртного їх товариш по чарці нібито заснув. Але після первинного огляду тіла потерпілого судмедексперт не виявив видимих пошкоджень, які могли спричинити смерть.

“Однак після проведення судово-медичної експертизи, було встановлено, що у чоловіка пошкоджений внутрішній орган, імовірно від побиття, що призвело до загибелі”, – розповів Темченко.

Так поліцейські встановили, що до смерті чоловіка причетна його співмешканка.

“Жінка прийшла до квартири, де потерпілий із товаришами розпивав спиртне та вдарила його ногою у живіт, від чого чоловік помер на місці”, – говорить старший слідчий

Фігурантка справи не має судимостей. Було відкрито провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Жінку затримали та вже оголосили їй про підозру. Суд відправив киянку під цілодобовий домашній арешт.

За скоєне їй загрожує позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

Джерело.

Close