facebook

У Бердянську п’яний депутат збив пішохода і намагався втекти (відео)

У Бердянську, 11 вересня нетверезий депутат місцевої ради за кермом автомобіля “BMW Х5” врізався у стовп, після чого збив людину. В крові кермувальника виявлено 2,2 проміле алкоголю.

В поліцію Бердянського РВ близько 18:20 прийшло повідомлення про ДТП з потерпілими. Поліцейські, які прибули на місце події з’ясували, що ДТП спричинив депутат Бердянської міськради 1977 р.н., у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік їхав проїзною частиною Мелітопольського шосе та в районі АЗС “ОККО” не впоравшись з керуванням, здійснив виїзд на розділову смугу, де скоїв наїзд на опору зовнішнього електроосвітлення. Після цього водій продовжив рух та скоїв наїзд на чоловіка, віком приблизно 50 років, який знаходився на розділовій смузі.

Постраждалого чоловіка госпіталізували до медичного закладу з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Також, у поліції повідомили, що затриманий чоловік являється депутатом Бердянської міськради. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Джерело.

Close